Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Isntree

Olyan új kozmetikai márkát keresel, amely a természetes összetevők használatáról ismert? Akkor az Isntree a megfelelő választás a számodra! A koreai márka pontosan ezeket a dolgokat képviseli. 

Mit jelent az Isntree?
A kozmetikai márka neve három szó fúziója: island, nature és tree. Ezért lefordítva: Sziget, természet és fa. Ezek a szavak jelképezik azokat a különleges tulajdonságokat is, amelyek az Isntree-t olyan egyedivé teszik. A márka úgy alakult, hogy egy érintetlen szigetre hasonlítson, ahol nincs szennyezés. A nyers, természetes anyagokat arra használják, hogy gyümölcsöt teremjenek, mint egy fa, és együtt növekedjenek a vásárlókkal.

E vállalati filozófiának való megfelelés érdekében az Isntree számos olyan eszményt fogalmazott meg, amelyeket folyamatosan követ. Ezek közé tartozik többek között az összes összetevő őszinte felsorolása, hogy Te is 100 százalékban megértsd, hogyan állították össze a kozmetikumokat. A természetes összetevők mellett a krémek, tonik, maszkok és minden más termék újrahasznosítható tartályokban kerül forgalomba. Ha ez felkeltette kíváncsiságod, akkor rendelj kényelmesen webáruházunkból!

A természetes összetevők ragyogóvá teszik a bőrt
Az Isntree teljesen átlátható, amikor a sikeres termékek előállításához használt anyagokról van szó. Gyorsan kiderül, hogy itt a természetes és hatékony összetevők állnak az élen.

Rendezés: