Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aromatica

Aromatica - vegán, organikus kozmetikumok
MENTSD A BŐRT, MENTSD A BOLYGÓT.

Az AROMATICA hatékony és fenntartható ápolási termékeket gyárt az élőlények és a környezet védelme érdekében. A koreai szépségápolási márka szenvedélyesen törekszik bolygónk megőrzésére és természetes egyensúlyának helyreállítására. Az AROMATICA a fenntarthatóságra összpontosít, ezért a márka aktívan támogatja az ENSZ Globális Megállapodását. Emellett a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül, a nyersanyagokat pedig újrahasznosítják a felesleges hulladékok elkerülése érdekében. Emellett a környezetbarát intelligens gyárban történő gyártási folyamat drasztikusan csökkenti az energiafogyasztást.

Jerry Kim 2004-ben alapította az AROMATICA-t, amelynek alapját a több mint 6000 éves aromaterápiás gyógyító tudás és a gyógyszerészet által inspirált receptúrák adták. Őt tartják a tiszta szépségápolás egyik úttörőjének. Célja ugyanis az, hogy kizárólag biztonságos kozmetikumokat hozzon létre tiszta és Ecocert tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkből.

Az AROMATICA tehát egy holisztikus szépség- és életmódmárka, amely a növényi esszenciaterápia erejével hozza vissza az Te valódi szépséged az egyensúlyba. Végül is a márka minden terméke vegán.

Rendezés: