Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Benton

Már a név is jelzi, hogy mi Benton célja. A nevet a "Benjamin Button különös esete" című film ihlette, amelyben a főszereplő Benjamin Button megtapasztalja az öregedési folyamatot fordítva. Ez tehát oda vezet, hogy Benjaminnak el kell hagynia élete szerelmét, mivel Daisy egyre idősebb, ő pedig egyre fiatalabb.

A Benton Cosmetics-et azzal a céllal fejlesztették ki, hogy különleges formulákkal visszaadja a bőr fiatalos és eredeti állapotát. Ez azt jelenti, hogy visszanyeri eredeti feszességét és rugalmasságát. 

A Benton gyártó 2011-es alapítása óta kerüli az olyan anyagokat, amelyeknek csak rövid távú hatásuk van, és esetleg még károsak is lehetnek. A koreai márka ehelyett arra összpontosít, hogy a természet erejével tartós eredményeket érjen el. Ez nemcsak a környezetünknek, hanem a bőrünknek is jót tesz!

Ez nem elég neked? Benton a lehető legnagyobb mértékben kerüli a kémiai stimulánsokat is. Az iparilag előállított összetevőket nem mindig lehet elkerülni, de annál fontosabb, hogy nyíltan és érzékenyen kezeljük őket. Például olyan természetes tartósítási technikákat alkalmaznak, amelyek kevés irritáló anyagot tartalmaznak és kímélik a bőrt. Ezen kívül a gyártó kizárólag friss, természetes összetevőket használ termékeihez, hogy visszaállítsa a bőr eredeti állapotát és növelje ellenálló képességét.

A Benton egyébként nem drága vagy csillogó csomagolásba vagy marketingbe fekteti a pénzét, hanem kiváló minőségű és bőrbarát összetevőkbe. A vállalat termékeit ezért az egész család nyugodtan használhatja. 

Cruelty-Free: Az állatokkal szembeni kegyetlen bánásmód ellen. Bár nem minden Benton-termék 100%-ban vegán, mivel némelyikük tartalmaz állati eredetű termékeket, a gyártó egyértelműen ellenzi az állatkínzást. Ahhoz azonban, hogy a lehető legjobb ápolást nyújtsa bőrének, érdemes lehet csiganyálkát és hasonlókat használni. Például ezt tartják a legjobb öregedésgátló hatóanyagnak a mai piacon.

Rendezés: