Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Holika Holika

A Holika Holika egy koreai kozmetikai kiskereskedelmi vállalat, amely az ENPRANI Co. Ltd., és 2010-ben hozták létre Koreában. Az Enpranit a Samsung és a CJ Group alapította. A Holika Holika az egész világon terjeszkedik.

A Holika Holika termékek egyedi, figyelemfelkeltő csomagolással rendelkeznek, hogy a fiatal, stílustudatos fogyasztókat, a nőket és a férfiakat egyaránt megszólítsák. A márka megfizethető áron kínál kiváló minőségű, a legjobb összetevőkből készült termékeket.

A Holika Holika víziója, hogy szórakoztató, praktikus kozmetikai termékeket kínáljon, amelyek minden nő természetes szépségét fokozzák. A termékek célja, hogy szórakoztató élményt nyújtsanak Önnek meglepő és csodálatos eredménnyel.

Holika Holika az angol "-holic" utótagból ered, és függőséget jelent. A koreai "holida" jelentése kísértés, így alakult ki a márkanév és a koncepció.

Az Enprani 2000-ben dobta piacra termékeit azzal a céllal, hogy az első koreai luxuskozmetikai termékcsalád legyen. Elegáns dizájnjuk és az élvonalbeli sejttenyésztési technológiájukról ismert SALK Intézettel való együttműködésük révén végül egy globális presztízsmárkát hoztak létre. Világszínvonalú minőségével, kifinomult dizájnjával, valamint azzal a következetes szenvedéllyel és odaadással, hogy gondoskodjon a nők bőréről, hogy az olyan egészséges és fiatal maradjon, mint húszéves korában, az Enprani folyamatosan elnyerte sok fogyasztó szeretetét.

Rendezés: