Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pyunkang Yul

A Pyunkang Yul a híres koreai Pyunkang Oriental Medicine Clinic által kifejlesztett márka. A termékekben nem használ divatos összetevőket csak a textúra vagy az illat miatt. A Pyunkang Yul által használt minden egyes elemét a bőr számára legkíméletesebb és legbiztonságosabb összetevőként választottak ki. A bőr olaj- és nedvesség-egyensúlyának fenntartása alapvető fontosságú a dús és jól hidratált, egészséges bőr eléréséhez. A Pyunkang Yul segítségével bőre megtalálja az optimális egyensúlyt a ragyogó és egészséges arcbőrért. A Pyunkang Yul-t nem tesztelik állatokon!

A bőr olaj- és nedvességegyensúlyának fenntartása alapvető fontosságú az egészséges bőr megszerzéséhez és megőrzéséhez, amire a Pyunkang Yul készítői specializálódtak.

A csomagolás kialakítása is utal a Pyunkang Yul szépségápolási márka tényleges hátterére: egyszerű, egy csipetnyit gyógyhatású készítményekre hajazó és tiszta. Az egyszerű, gyönyörű, monokróm tégelyek, üvegek és csomagolások a Pyunkang Yul felismerhetőségét szolgálják. A Pyunkang Yul minden terméke természetesen állati összetevő mentes, és csak a legjobb minőségű, természetes összetevőket használják a termékeikben, felesleges kémiai adalékanyagok nélkül.

Rendezés: